П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
27/02/2015 12:23

У столиці з’явилися «бронегрупи»

Відтепер у Києві на злочини, які скоюють із застосуванням зброї, реагуватимуть «бронегрупи» – групи швидкого реагування з числа добре озброєних, спеціально підготовлених працівників столичної міліції.

«У  зв’язку зі складною ситуацією в державі, необхідністю недопущення потрапляння нелегальної зброї у столицю, а також задля підвищення ефективності боротьби з озброєними злочинцями, прийнято рішення залучити належно екіпірованих та озброєних правоохоронців», – зазначив у коментарі ЗМІ начальник столичної міліції Олександр Терещук.
Наразі в Києві працюють три такі групи: в центральній частині міста та по одній на лівому і правому берегах Дніпра. Всі працівники, що входять до складу ГШР, мають високий рівень фізичної та вогневої підготовки, досвід проведення спецоперацій із затримання озброєних злочинців як у столиці, так і в районі проведення антитерористичної операції. У разі необхідності спецгрупа негайно прибуде в будь-яке місце столиці.
«У нас достатньо сил і засобів, щоб не допустити розгулу озброєної злочинності в місті. Кияни повинні почуватися в безпеці. Це наше головне завдання», – зазначив Олександр 
Терещук.
ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті