Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
27/02/2015 12:21

Чисельність поліції в Україні не перевищуватиме 120 тисяч осіб

Про це під час нещодавньої зустрічі з представниками ПАРЄ повідомив заступник міністра внутрішніх справ України з євроінтеграції Тігран Авакян.

-Буде кардинально скорочено штат працівників міліції, у цьому питанні ми керуємося європейськими та світовими стандартами, що визначають співвідношення кількості поліцейських із кількістю населення. Ми створимо ефективну європейську поліцію з численністю в системі не більш як 120 тисяч осіб.

Делегацію комітету з політичних питань і демократії Парламентської асамблеї Ради Європи представники МВС поінформували також про ситуацію на сході України, діяльність добровольчих батальйонів та реформування МВС.

Тігран Авакян розповів представникам ПАРЄ, що правоохоронне відомство нині перебуває в процесі глибокого комплексного перетворення. Найголовніша мета – це створення на базі пострадянського Міністерства внутрішніх справ сучасного офісу з надання послуг громадянам України.

Начальник Департаменту організації діяльності підрозділів міліції особливого призначення МВС України Віктор Чалаван детально повідав про діяльність батальйонів міліції спеціального призначення та інших добровольчих підрозділів, які наразі захищають свою землю від загарбників на Сході.

Своє бачення ситуації в Україні висловила представник комітету з політичних питань і демократії ПАРЄ Крістина Зеленкова:

– Ситуація в Україні нас вкрай тривожить через події, що відбуваються на Сході. Вам протистоїть дуже потужний ворог, і вам потрібна підтримка європейських країн в цих складних умовах.

Прес-служба МВС України

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті