Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
27/02/2015 12:19

Ціною власного життя…

27-річний працівник спецпідрозділу УБОЗ «Сокіл» дістав смертельне вогнепальне поранення під час знешкодження групи диверсантів, які планували теракт на території Маріуполя. Ціною власного життя Віталій Мандрик захистив мирних співвітчизників.

Бойовики, що перевозили велику кількість вибухівки в багажнику легкового автомобіля, були зупинені групою швидкого реагування міліції у складі трьох бійців спецпід­розділу «Сокіл» та працівника ДАІ. Зловмисники вчинили озброєний опір правоохоронцям.
Попри вогнепальні поранення, спецназівці «Сокола» почали переслідування зловмисників, змогли знищити одного з них та затримати автівку з небезпечним арсеналом. Оперуповноважений відділу швидкого реагування «Сокіл» УБОЗ ГУМВС України в Донецькій області Віталій Мандрик дістав поранення, не сумісне з життям. Він помер на місці пригоди.
«Працівники міліції запобігли теракту, який, можливо, забрав би десятки життів мирних маріупольців, – зазначив начальник ГУМВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін. – Хочу висловити щире співчуття рідним нашого загиблого товариша. У нього залишились дружина та дитина віком трохи більше року. Міліція Донеччини допомагатиме й підтримуватиме родину вартового порядку до повноліття його дитини».
друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті