П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
20/11/2014 16:44

Дотримуєшся правил – тримай цукерку!

Солодкі поради з безпечної поведінки на дорозі отримали юні миколаївські пішоходи від працівників місцевої ДАІ

На вулиці Космонавтів біля Миколаївської ЗОШ № 56 зав­жди пожвавлений рух: сотні дітей, з батьками чи самостійно, поспішають на уроки, на жаль, інколи порушуючи правила переходу проїзної частини. Тому це місце й було обране для нещодавнього ранкового чергування наряду ДАІ. Помітивши патрульний автомобіль інспекторів, школярі прямували на пішохідний перехід. І за це правильне рішення отримували солодке заохочення. Пакунки у вигляді цукерок, наповнені фруктовими льодяниками, неабияк потішили дітей, а ще – заохотили до повторення дорожньої абетки й спілкування з даївцями.

«А я вже знаю всі Правила дорожнього руху, нам розповідають у школі, – похвалилася п’я­тикласниця Ліза, вкладаючи солодкий подарунок у портфель. – А ще до нас на урок приходили працівники ДАІ й навчали, що перш, ніж перейти дорогу, обо­в’язково потрібно дивитися на всі боки, навіть якщо для нас загорілося зелене світло».

«Мабуть, усі діти люблять цукерки! Такі смачні гостинці стимулюють школярів вивчати й виконувати Правила дорожнього руху», – усміхаючись, додає Оксана, мама першокласника.

Сподіваємося, що цукеркова профілактика зробить юних пішоходів уважнішими.

Ольга Новохатська, Миколаївська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті