Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
30/09/2014 11:11

Усі повернулися живими

Згідно з наказом УМВС України на Південно-Західній залізниці, впродовж місяця десятеро працівників цього підрозділу виконували поставлені зав­дання у складі фільтраційних груп на об’єктах Донецької залізниці. І ось днями, передавши естафету колегам, зведений загін мілі­ціонерів-транспорт­ників повернувся додому. На щастя, повним складом.

На залізничному вокзалі своїх героїв із радістю й шаною зустріли рідні, друзі й колеги. «Тату, тату, чому ти так дов­го не вертався з роботи?» – донечка Даринка засипала запитаннями командира роти батальйону патрульної служби майора міліції Петра Довганя. А батько, обіймаючи дитя, відповідав утомленою усмішкою…

Несли службу правоохоронці на залізничній станції Красноармійськ. Основним їхнім завданням була охорона громадського порядку, зокрема патрулювання залізничного вокзалу, супроводження потягів, перевірка пасажирів. Також транспортні міліціонери пильнували, щоб не допустити терористичних проявів на території обслуговування.

«Керівництво УМВС України на Донецькій залізниці схвально відгукувалося про вашу роботу, – вітаючи підлеглих із поверненням зазначив очільник Управління Ігор Грінцевич. – Дякую Вам за сумлінну службу! І сподіваюся, що ваша зміна – колеги, які вирушили підтримувати порядок у той же регіон, – також із честю виконають свій обов’язок і живими й здоровими повернуться додому».

Наталя МЕЛЬНИК, 

 

Київська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті