П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
04/04/2014 10:12

Резервісти складуть Присягу

В. о. Президента України разом із міністром внут­рішніх справ України Арсеном Аваковим відвідали навчальний центр Нацгвардії України, де ознайомилися з ходом підготовки резервістів Національної гвардії України.

Керівники держави та МВС ознайомилися з тим, як добровольці «Самооборони» проходять курс вогневої, фізичної підготовки, долають смугу переш­код. 

На додаток до практичних занять резервісти вивчають особливості несення служби з охорони правопорядку, наприклад – дії наряду блокпосту на кордоні.

За словами Олександра Турчинова, нині українські прикордонники підсилені бійцями Національної гвардії України по всій довжині кордону.

– Національна гвардія повин­на стати тим потужним резервом, який у мирний час має захищати правопорядок, а у військовій обстановці – першим прийняти удар і дати змогу регулярній армії перейти в контрнаступ, – наголосив Олександр Турчинов.

Коментуючи результати робочого візиту, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що побачене в навчальному центрі – свідчення високої готовності резервістів.

– Найближчими днями перша партія резервістів складе Присягу, – зазначив глава МВС.

Микола ГУЛЕВИЧ, м. Київ.

Фото Дмитра БАТИРЕНКА

друкувати
Додати коментар

Інші статті