Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Цікавинки
17/03/2013 15:07

Кращий захист – напад

Манхеттенський кравець Джессі Зорски постраждав двічі: вперше, коли його збила патрульна машина нью-йоркської поліції, вдруге – коли отримав рахунок за пошкоджене під час наїзду на нього дзеркало бокового виду.

25-річний Зорски переходив пізно ввечері дорогу в районі Центр-стрит і Вайт-стрит, що на Манхеттені, коли поліцейська машина проїхала колесом по його лівій нозі, розбивши при цьому дзеркало бокового виду. Внаслідок наїзду чоловік впав на проїжджу частину й пошкодив руку. У поліції потерпілому повідомили, що патрульна машина мала пріоритет, але Зорски стверджує, що переходив вулицю на зелене світло. Тобто ні його слуховий апарат, який він носить із дитинства, ні випиті ним того вечора дві пляшки пива не мають визначальної ролі в цій пригоді.
Попри те, що отримані Зорски пошкодження не загрожували його життю, чоловіка відвезли в лікарню. Невдовзі звідти надійшов рахунок за послуги на 1200 доларів США. Мати потерпілого була змушена оплатити його, оскільки медична страховка не покривала витрати. Нині сім’я Зорски намагається повернути ці гроші через суд.
Але на цьому неприємні сюрпризи для Джессі не закінчилися. Справжній шок справив надісланий на його адресу рахунок на сплату 1028 доларів США за ремонт пошкодженого під час ДТП дзеркала поліцейської машини.
Коли ця історія дістала розголос, із міського юридичного управління Зорски повідомили, що рахунок надіслано помилково і його вже відкликано. Утім, відповідач офіційних документів підтвердження цього поки що не одержав.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті