Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Цікавинки
10/02/2013 12:49

Малий, та спритний

Поліція Нью-Йорка закувала в кайданки 7-річного хулігана, якого заарештували за бійку й дрібну крадіжку. Однолітки й вартові порядку наполягають, що Вілсон Реєс заслужив на таке суворе поводження за свої постійні витівки. Однак адвокат хлопчика переконаний, що полісмени не мали права приковувати дитину до ґрат.

Заарештований Вілсон Реєс має намір подати в суд на міську владу й вимагає як компенсацію ні багато ні мало $ 250 мільйонів. Однак 9-літній Сет Асеведо, що живе на одній із Реєсом вулиці в Нью-Йорку, розповів що його сусід – «маленький бандит із солідною історією агресивної поведінки». «Вілсон – найгірший із усіх хуліганів, – каже Сет. – Він обзивав мене, постійно намагався якомога болючіше вдарити. Я мрію, щоб із нього ніколи не знімали кайданки».

Реєса заарештували після інциденту 30 листопада, коли він із однолітком побив Асеведо дорогою зі школи й забрав у нього $ 5, повідомляє місцева поліція.

Мама Асеведо Джанет Рамос називає Вілсона «кошмаром, який знущається над її сином із початкової школи». Рамос уже кілька разів зверталася до керівництва школи стосовно жахливої поведінки Вілсона.

Однак адвокат Реєса Джек Янковітц наполягає на тому, що справжня жертва – його маленький клієнт. «Дитина не зробила нічого поганого, – запевняє той. – Хлопчик не забирав у дітей грошей. Арешт був порушенням його прав».

Мати Реєса Френсіс Мендес надала представникам ЗМІ фотографії свого сина, прикутого кайданками до тюремних ґрат. Адвокат малого запевняє, що арешт серйозно травмував його клієнта, який «і далі страждає від численних тілесних ушкоджень, а також емоційних і психологічних травм».

друкувати

Коментарi