Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Соціум
02/12/2012 12:33

МВС візьме участь у «Євробаченні»

 

У Національній академії внутрішніх справ в урочистій обстановці привітали юну Анастасію Петрик, фіналістку національного відбіркового туру, яка здобула право представляти Україну на дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2012» в Амстердамі.

   Серед численних гостей, які зібралися, щоб гідно провести нашу конкурсантку до Нідерландів, був присутній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. Очільник міністерства – один із багатьох, хто вірить у перемогу Анастасії Петрик і всіляко підтримує її. Це й не дивно, адже Настя є учасником аматорського дитячого театру при Центрі культури та мистецтв МВС України. Саме за підтримки МВС Анастасія Петрик випустила музичний диск, а нині має можливість виступити на всесвітньо відомому дитячому пісенному конкурсі.
   На свято завітали й колеги Насті – студія сучасної хореографії «Роял-балет», дитячий театр Центру культури та мистецтв МВС України «Соловушка» та багато інших артистів. Своїми виступами колеги «по цеху» підтримали Настю та подарували свято всім присутнім. До привітань приєдналась і її рідна сестра – Вікторія Петрик, яка є володаркою другої премії дитячого «Євробачення», переможницею дитячої «Нової хвилі». Разом із молодшою сестрою вони заспівали дуетом, а потім і сама Настя презентувала глядачам пісню, з якої, власне, вона почне, як ми сподіваємося, свій тріумф на дитячому «Євробаченні-2012».
   Свою підтримку майбутній учасниці дитячого пісенного конкурсу висловила телефоном сама Софія Ротару, яка побажала дівчинці перемоги, зазначивши, що вся країна пишається нею й уболіватиме.
Міністр внутрішніх справ України також висловив своє захоплення маленькою співачкою. Віталій Захарченко побажав Анастасії впевненості, ентузіазму та перемоги. Окрім того, глава МВС подарував Насті ляльку-талісман, яка має допомогти вибороти перше місце.
   Своєю чергою, Анастасія Петрик подарувала міністрові футболку з логотипом «Євробачення» та номером, під яким вона виступатиме на музичних змаганнях.
   Після всіх теплих слів й чудового святкового концерту на честь учасниці дитячого співочого конкурсу Віталій Захарченко особисто провів Анастасію Петрик до автомобіля й ще раз побажав удачі.
Зофія ТИЧЕНКО , м. Київ. 
Фото Олега Супруна

 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті