П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Фоторепортаж
11/10/2012 17:18

Борці зі злочинністю билися на футбольному полі

В Одесі відбувся фінал турніру з міні-футболу «Золотий грифон-2012», в якому взяли участь команди підрозділів Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України.

Ці щорічні змагання, які відбулись уже вчетверте, традиційно збирають найсильніші футбольні міліцейські колективи з різних регіонів країни. Цього разу боротьба за призові місця була особливо видовищна.
У підсумку перше місце дісталося команді Одеської області, яка вже була срібним призером 2009 року й чемпіоном двох попередніх турнірів. Одесити вчергове показали високий клас гри, часто зриваючи оплески земляків-глядачів. Друге й третє місця відповідно в команд Київської та Харківської областей. Із заслуженою перемогою призерів привітав начальник Департаменту ДСБЕЗ генерал-майор міліції Сергій Міщенко, нагородивши команди й найкращих гравців дипломами, кубками та подарунками. 
За словами Сергія Геннадійовича, цей чемпіонат – не тільки яскрава спортивна подія, а ще й чудова можливість для працівників поспілкуватися на професійні теми в неформальній обстановці. До того ж на спортивному полі яскраво проявляються якості, потрібні в службі: здатність до колективної роботи, злагодженість, взаємодопомога та взаємоповага.
Дмитро ЛЮБЧЕНКО, м. Київ.
Фото автора
  
  

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті