П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Фоторепортаж
06/06/2011 21:39

Срібний дощ на щастя

 

 

 

 

 

 

 

Урочистостей, що відбулися 27 травня в Юридичному ліцеї ім. Ярослава Кондратьєва НАВС України, ці юнаки та юнки в святковій формі чекали два роки.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              Утім, нині здається, що промайнули вони, наче мить. Настав час прощатися з друзями, які роз’їдуться в різні куточки України, аби продовжити навчання у вишах.
    Цього року атестат про повну загальну середню освіту отримали 57 випускників ліцею. Привітати їх зі святом прийшло чимало гостей: ректор НАВС генерал-лейтенант міліції Валентин Коваленко, представники МВС на чолі з головою Наглядової ради НАВС генералом внутрішньої служби ­Василем Дурдинцем, Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації, духовенство, батьки та рідні. 
    Багато щирих настанов і добрих побажань прозвучало того дня на адресу юні. Окрім теплих слів привітань гості свята підготували чимало подарунків. Так, Валентин Коваленко передав ліцею ключі від новенького автомобіля, а директор Київського дитячого фонду Ніна Семенюк подарувала 14 випускних костюмів для дітей-сиріт. 
    Схвильовані, але щасливі стояли поблизу випускників їхні батьки. Сльози радості й смутку водночас бриніли в очах жінок, чиї чоловіки загинули, виконуючи свій службовий обов’язок. Герої мирних буднів, вони вже не побачать своїх синів та доньок, які обрали долею батьківський шлях. На вшанування пам’яті цих мужніх людей до підніжжя Скорботної Матері було покладено живі квіти.

      
    І ось мить прощання з рідним навчальним закладом. Ліцеїсти виголошують Клятву випускника. Карбуючи крок, вони востаннє проходять повз рідну альма-матер, обсипаючи себе на щастя срібним дощем із монет…

Марія САЛЬНІК, «ІЗ»
Фото Олега ПЕРЕВЕРЗЕВА

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті