П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Фоторепортаж
29/05/2011 13:06

Внутрішні війська: гарт здобувається у тренуваннях

    Напередодні навчань внутрішніх військ, які відбулися 20 травня цього року, у Криму пройшли спільні тренування підрозділів ВВ МВС України та спецпідрозділів «Беркут» із організації охорони громадського порядку під час проведення на території Україні фінальних матчів Євро-2012. Правоохоронці змагалися в професіоналізмі, грамотному вмінні застосовувати теоретичні знання на практиці.

    Для проведення навчань до Криму прибули перший заступник міністра внутрішніх справ генерал-лей­те­нант міліції Сергій Попков, заступник міністра внутрішніх справ Дмит­ро Ворона, начальник ГУВВ МВС генерал-лей­тенант Сергій Яровий та заступник начальника ГУВВ МВС генерал-лейтенант Микола Мішакін.


    Також за ходом проведення навчань спостерігали керівники обласних міліцейських управлінь України, які переймали практичний досвід кримських колег у частині відпрацювання алгоритму спільних дій щодо забезпечення охорони громадського порядку й безпеки громадян під час проведення масових заходів, зокрема й під час Євро-2012.

  
    Сергій Попков висловив сподівання, що кожен із бійців готовий захистити порядок у країні. Він вручив пам’ятні призи переможцям змагань і побажав їм подальших успіхів у службі.
    На всіх учасників навчань, включаючи курсантів Кримського юридичного інституту Одеського державного університету внутрішніх справ, що імітували натовп уболівальників, чекав невеличкий сюр­приз. Спеціально для них виступив ансамбль ВВ МВС України, який приїхав напередодні з Києва. 

ВЗГ ГУМВС в АР Крим
 

друкувати

Коментарi